Új termék: GNEx köre GRP ház nyomásálló hangjelzések

        

A GNEx köre nyomásálló hallható eszközök az első termékek elindította ezt az izgalmas új sor jelzőberendezések.

Az Ex d IIC kódolt GNEx tartomány üvegszál erősítésű poliészter ( GRP ), amely egy költséghatékony alternatívát rozsdamentes acél mellett egyenértékű a korrózió elleni védelem a tengeri alkalmazásokra . Minden külső kötőelemek 316 rozsdamentes acélból , míg a tartószerkezet kapható 304 vagy 316 . Dual M20 kábelbevezető szabványos a különböző megállás dugók elérhető . A dobozok öntött piros, de el tudja látni az egyéni színek . A hőmérséklet tartományok -60 ° C és +70 ° C és jóváhagyás Zone 1 és Zone 2 az új GNEx jelek alkalmasak a legkeményebb környezetben.

A GNExS1 GNExS2 vannak és riasztó kürt hangjelzők maximális kimeneteinek 117dB (A) és 123dB ( A) 1 méter volt. Mindkét változat kínálnak 45 hangjelzés frekvenciák négy távolról választható riasztási szakaszában. Az első és a második szakaszban riasztó hangokat lehet választani egymástól függetlenül amely jelentős rugalmasságot beállításakor figyelmeztető és kiürítési riasztás hangokat. Széles feszültségtartomány 10 -30VDC és 90 – 260Vac egyaránt riasztó kürt hangjelzők minimálisra leltár változatok. A GNExS1 is működik 90 260Vdc.

A GNExS1 -R minden a teljesítmény a GNExS1 de tartalmaz egy egyedi radiális tölcsér kialakítása , amely többirányú hangzást diszperzió. Olyan alkalmazásokhoz, ahol szereléshez korlátozások okozhatnak lefedettség kérdéseket, amikor hagyományos irányított flare szarvánál a GNExS1 – R a megoldást . A kompakt méret a készülék is teszi, hogy ideális, ha a hely korlátozott.

A GNExL1 ( 15W ) és GNExL2 ( 25W ) PA hangszórók állnak rendelkezésre kettős 70 és 100V-os transzformátorok jellemző többszörös megcsapolások vagy 16 Ohm vagy 8 Ohm impedancia alacsony változatban. Ideális offshore Paga rendszerek kínálnak kiváló tisztaság, frekvencia és SPL lefedettség.

Az összes új GNEx termékek igazolt az ATEX és IECEx a legújabb EN és IEC szabványoknak. További jóváhagyások és tartozékokat fog megjelenni a közeljövőben .
Az információ a GNEx hallható termékeket kérjük, kövesse az alábbi linkeket: