• 27th August 2013
          
  A GNEx köre nyomásálló hallható eszközök az első termékek elindította ezt az izgalmas új sor jelzőberendezések.

  Az Ex d IIC kódolt GNEx tartomány üvegszál erősítésű poliészter ( GRP ), amely egy költséghatékony alternatívát rozsdamentes acél mellett egyenértékű a korrózió elleni védelem a tengeri alkalmazásokra . Minden külső kötőelemek 316 rozsdamentes acélból , míg a tartószerkezet kapható 304 vagy 316 . Dual M20 kábelbevezető szabványos a különböző megállás dugók elérhető . A dobozok öntött piros, de el tudja látni az egyéni színek . A hőmérséklet tartományok -60 ° C és +70 ° C és jóváhagyás Zone 1 és Zone 2 az új GNEx jelek alkalmasak a legkeményebb környezetben.

  A GNExS1 GNExS2 vannak és riasztó kürt hangjelzők maximális kimeneteinek 117dB (A) és 123dB ( A) 1 méter volt. Mindkét változat kínálnak 45 hangjelzés frekvenciák négy távolról választható riasztási szakaszában. Az első és a második szakaszban riasztó hangokat lehet választani egymástól függetlenül amely jelentős rugalmasságot beállításakor figyelmeztető és kiürítési riasztás hangokat. Széles feszültségtartomány 10 -30VDC és 90 - 260Vac egyaránt riasztó kürt hangjelzők minimálisra leltár változatok. A GNExS1 is működik 90 260Vdc.

  A GNExS1 -R minden a teljesítmény a GNExS1 de tartalmaz egy egyedi radiális tölcsér kialakítása , amely többirányú hangzást diszperzió. Olyan alkalmazásokhoz, ahol szereléshez korlátozások okozhatnak lefedettség kérdéseket, amikor hagyományos irányított flare szarvánál a GNExS1 - R a megoldást . A kompakt méret a készülék is teszi, hogy ideális, ha a hely korlátozott.

  A GNExL1 ( 15W ) és GNExL2 ( 25W ) PA hangszórók állnak rendelkezésre kettős 70 és 100V-os transzformátorok jellemző többszörös megcsapolások vagy 16 Ohm vagy 8 Ohm impedancia alacsony változatban. Ideális offshore Paga rendszerek kínálnak kiváló tisztaság, frekvencia és SPL lefedettség.

  Az összes új GNEx termékek igazolt az ATEX és IECEx a legújabb EN és IEC szabványoknak. További jóváhagyások és tartozékokat fog megjelenni a közeljövőben .
  Az információ a GNEx hallható termékeket kérjük, kövesse az alábbi linkeket:

 • 15th October 2013
                            
  Új termék: BExS110-R radiális kürt irányítatlan nyomásálló riasztás

  110-R tűzálló riasztó kürt sziréna a legújabb a piacvezető Bex tartományban. A BExS110 már régóta az ipari szabvány Ex d és Ex de riasztási hangjelzések. Most a BExS110 kapható az új, egyedülálló radiális kürt design.

  Megoldás nem rontja a zajszint termelés az új BExS110-R elosztja a kiválasztott ébresztési hangot omni-directionally. A kompakt méret különösen akkor hasznos, ha a telepítés a hely korlátozott.

  A készülék kapható Ex d és Ex de változatok, és alkalmas a zóna 1 és 2 gáz környezetben (BExS110-R) vagy a 21-es zóna és 22 poros környezetben (BExDS110-R)

  További információ itt található.

 • 15th October 2013
                
  Az új BExCS110 -05D -R a legújabb változata a népszerű tűzbiztos Ex d IIB kombinációs riasztó kürt és Xenon jeladó. Egy hallható teljesítménye akár 113dB (A ), 1 méter és egy 5 Joule Xenon stroboszkóp világítótorony az új BExCS110 -05D -R biztosítja az összes előnyeit a kombinált eszköz, hanem egy egyedülálló radiális kürt design. Az új kürt tervezési projektek a riasztási hang kimenet omni - directionally lehetővé teszi a Xenon jeladó kell elhelyezni optimálisan . Bizonyos alkalmazásoknál, ahol a jeladó kell elhelyezni egy bizonyos módon , telepítők gyakran érinti a lehetséges csökkenése a hatékonyságát a hangjelzés , amikor a hagyományos fáklyát kürt kell eltereljük a személyzet a figyelmeztető szánták . Most az egyedülálló radiális kürt , ez már nem kérdés - a jeladó lehet bármilyen irányban felszerelhető szükséges .

  Igénylő állapot jelzése , vagy távolról választható vaku mintákat a BExCS110 - L1d -R kínálja ugyanazt a teljesítményt, de hallható a nagy teljesítményű LED-es jelzőfény .

  A BExCS110 termékek alkalmasak a gáz környezetben és a BExDCS110 verziók gáz és por atmoszférában .

  A Bex kombináció jelzőberendezések kínál jelentős megtakarítást a munkaerő és szerelési kiegészítők. Egyetlen multi -core -szabályozás és tápkábel szerelők csak csatlakoztatni egy légtérben található, csak egy mirigy és a vizsgálati egy egységet . A hang-és vizuális jelek működtetni ugyanazon áramforrás vagy a csatlakoztatott egyéni független aktiválás .

  További információ a radiális kürt változata E2S Bex kombinációs készítmények kérjük, kövesse az alábbi linkeket :

 • 25th September 2013
                              
  A hagyományos elektromechanikus jelző harangok mindig is népszerű általános jelátviteli robbanásbiztos környezetben azonban a magas fenntartási költségek és a megbízhatóság kérdések jól dokumentáltak. E2S örömmel jelenti be az első elektronikus alternatíva . Kombinálása egy új radiális kürt amely többirányú hangzást diszperziós a E2S Hootronic technológia a BExH120D -R ' Belltronic " termel digitálisan rögzített mechanikus csengő hang .

  A digitálisan tárolt csengő felvétel kimenettel a D osztályú erősítő elérése zajszint meghaladja a teljesítményét mechanikus harang számára, miközben folyamatos névleges jelet. A radiális kürt design nem csak fizikailag utánozza a hagyományos harang is megismétli a megoszlása ​​a hangjelzés .

  Az Ex d IIC BExH120D - R kapható ATEX és IECEx jóvá Zone 1 és 2 változat gáz környezetben , és úgy is, mint a BExDH120D - R Zone 1, 2, 21 és 22 gáz és por atmoszférában . A tengeri minőségű alumínium ház , amely foszfátozott és porszórt biztosítja alkalmasságát a legkeményebb offshore és onshore környezetben. További jóváhagyások közé GOST -R és INMETRO .

  További információ itt található.